Rammetelt og arbeidstelt

Utleiepartner har solide rammetelt og arbeidstelt m.m beregnet på selskap, arbeid og lagring. Store rammetelt kan brukes for å utvide lagerkapasiteten for butikker, eller rett og slett for å gjøre butikken større. Arbeidstelt er perfekt for byggeplassen eller for lagring og arbeid under byggeprosjekter.

Ta kontakt med oss for å få tips og innføring i bruksområdene for hvert telt.

Tilbehør til telt

Vi leier også ut en rekke tilbehør og modifikasjoner til teltene våre. Teltvegger leveres med eller uten katedralvinduer og glassfasader. Vi kan også levere teltene med lystette tak og vegger. Dette bruker vi f. eks under utstillinger og konserter, der dagslyset ikke må ødelegge for belysning.

Til rammeteltene kan vi også levere låsbare aluminiums dører med glass. Som alternativ til dør, kan alle vegger åpnes og skyves til side der du måtte ønske. Sjekk vår tilbehørside for mer, og ta også en titt på vårt utvalg av gulv og tepper til teltene.

Partytelt/Rammetelt

Alt fra de tradisjonelle 3x3m partyteltene til store konserthaller/lagerhaller i opptil 40 meters bredder.

Arbeidstelt

Solide telt, perfekt til byggeplassen eller lagring. Garantert tørr lagring av produkter.

Dobbeldekker

Dersom det lite plass men mange besøkende, eller du bare vil ha et stilig telt.

Tilbehør

Forskjellige vegger og tak, gulv og tepper, og til og med dører til telt. Sett preg på atmosfæren.

Husk å besøke Zederkof.no!

Dersom du heller ønsker å kjøpe telt, stoler, bord, griller, bannere og en rekke andre produkter anbefaler vi at du tar turen innom vår nettbutikk Zederkof.no. Her selger vi de fleste av produktene du ser på disse sidene.

Velkommen til en hyggelig handel!

ZEDERKOF.NO